Verleg je grenzen met een fitnesshorloge

Een fitnesshorloge is een handig hulpmiddel om het meeste uit je dag te halen. Het geeft je inzicht in je herstel en actuele fitheid en past daar jouw training op aan. Alleen zo benut jij je volledige potentieel. In deze goodlife vertellen wij jou hoe je dit voor elkaar krijgt.

Als fanatieke sporter is het belangrijk om te weten of je lichaam klaar is voor een volgende uitdaging of dat het beter is om nog een dagje extra rust te nemen. De wetenschap hoe je lichaam ervoor staat is voor sporters goud waard. Het Polar Ignite fitnesshorloge is het eerste sporthorloge die het herstel van je autonome zenuwstelsel meet. Laat dit nou net hetgeen zijn waar sporter naar op zoek zijn.

Veel wintersporters zoeken de ski- en snowboardgebieden op met de auto. Zo kun je meenemen wat je wilt op wintersport en hoef je geen rekening te houden met een bepaald gewicht van je bagage. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een tussenstop te maken in bijvoorbeeld een pittoresk dorpje onderweg. Voordat je bepakt en bezakt kunt beginnen aan de autorit zijn er belangrijke dingen die niet mogen ontbreken in je auto.

Je gaat op wintersport en dat betekent dat winterse weersomstandigheden niet ondenkbaar zijn. Je weet nooit wat de gemiddeld 9 uur durende autorit voor je in petto heeft en dan kun je ook maar beter goed voorbereid op pad gaan. Met alleen winterbanden en een gevarendriehoek ben je er nog niet, dus voordat je met je gedachten bij de Kaiserschmarrn of schnitzel zit… Lees het volgende rijtje even goed door!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *