AmstellandSport, de gratis sportkrant met kwaliteit

Maandelijks brengt de gratis sportkrant AmstellandSport u nieuwsfeiten en achtergronden van de verschillende grote & kleine sporten. Met coverstory’s over actuele en spraakmakende onderwerpen en verrassende en kritische columnisten.
Amstelland Sport informeert u middels vaste en wisselende rubrieken. Met foto’s van topfotografen Anko Stoffels & Marcel Antonisse en artikelen van o.a. Nol de Vries & Herman Kleintjes.

Sport van A tot Z

Van atletiek tot zwemmen, van F’jes tot veteranen, van recreant tot olympiër en van solist tot massa. Met AmstellandSport de sportkrant van Amstelveen en omgeving komt er een nieuw magazine op de markt, die niet alleen de sportbeoefenaar maar alle sportliefhebbers in de breedste betekenis op zijn wenken gaat bedienen. Maandelijks, in de laatste week van de lopende maand, valt de krant op de deurmat met achtergrondverhalen, uitgebreide reportages, diepgaande interviews, rubrieken, columns en ‘series’. Een krant, gemaakt voor, door en met de lokale sportwereld van Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en Aalsmeer.

Naast onze eigen reportages, zelf geïnitieerde interviews en onze visie ‘het nieuws uit de sport’ hopen we op een vruchtbare samenwerking met de lokale sportwereld die u beter kent als geen ander. Wij zoeken dat uitzonderlijke talent of gewoon die enthousiaste jeugdspeler. We geven aandacht aan de onafscheidelijke vrijwilliger, die van onschatbare waarde is voor de plaatselijke sportvereniging. We helpen mee het bestaande of nieuwe sportevenement tot een succes te maken.

Podium

We willen organisaties, verenigingen, de lokale overheid een podium bieden om zich – in welke vorm dan ook – te uiten en de sportliefhebber op de hoogte brengen van dat wat er in zijn omgeving speelt. Samen kunnen we de regionale sportwereld de aandacht geven die het verdient, in de krant of op onze social media-kanalen. Uw input is van groot belang. Voor onze rubriek ‘De Perstribune’, waar u clubnieuws dat interessant kan zijn voor een breder publiek dan alleen de leden kwijt kunt; voor de ‘Sportagenda’ om evenementen, toernooien, wedstrijden en open dagen aan te kondigen.

En ongetwijfeld lopen er ook bij u in de vereniging van die steunpilaren rond, die ongetwijfeld in aanmerking komen voor de ‘vrijwilliger van de maand!’ Wij staan open voor uw suggesties en ideeën: redactie@amstellandsport.nl of via de contactpagina.

AmstellandSport heeft een oplage van 40.000 en wordt huis aan huis verspreid.

Namens de redactie, mediapartners en adverteerders, wens ik u veel sportief leesplezier. 