Feestelijke aftrap van LED-veldverlichting bij RODA `23 door wethouder Rob Ellermeijer

Het was in november 2018 toen het bestuur van RODA ’23 een uitnodiging kregen van Ilika Polderman, Victor Frequin en Paul van Roermund om eens van gedachten te wisselen over duurzaamheid binnen sportverenigingen. Dit was het begin van een mooie weg naar effectuering samen met Rob Ellermeijer en Tjipke Bokma, want met trots kunnen zij u melden dat zij, nog geen jaar later, overstappen op LED-sportveldverlichting, en dat daarnaast op korte termijn het gehele sportcomplex alleen nog maar LED verlichting kent, op de meeste plaatsen ook voorzien van sensoren. Een behoorlijke stap richting duurzaamheid dus. Vast niet de laatste stap, maar wel een hele belangrijke eerste stap!

Niet alleen willen zij met collega-sportverenigingen in de regio alle belangrijke informatie delen, maar ook vinden zij dat dit een feestelijke aftrap verdient. Hier nodigen zij u allen heel graag voor uit, zie onderstaande uitnodiging. Wij hopen u op 30-10 te mogen ontvangen. Voor aanmelding, zie bijgaande uitnodiging!

Met sportieve groet,

Sandra Leenders

Secretaris RODA ’23uitnodiging 30-10_ (002)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.