Rugby: Iedereen is welkom!

Vrijdag 20 september gaat een van de grootste sportevenementen ter wereld van start, het WK Rugby in Japan. Landen over de hele wereld zullen proberen de Nieuw-Zeelandse All Black van de troon te tackelen. Dit zal niet alleen een impuls betekenen voor de adrenaline van alle toeschouwers, maar ook voor de ledengroei van de Rugby Nederland. Ook de Amstelveense Rugby Club neemt nog leden aan. De Amstelveense Rugby Club is met meer dan 500 leden één van de grootste rugbyverenigingen in Nederland. De senioren, zowel de dames als heren, spelen op het hoogste niveau en kennen daarnaast meerdere sociale teams. De ruim 200 jeugdleden, bestaande uit jongens en meisjes, worden begeleid door zeer goede en gedreven trainers. De leden van de Amstelveense Rugby Club komen van over de hele wereld en is daarmee erg internationaal. Daarnaast is de vereniging inclusief. Het gay-rugbyteam ARC Amsterdam Lowlanders is geïntegreerd bij de Amstelveense Rugby Club.

Dus ben je nou jong, oud, man of vrouw, iedereen is welkom! Zolang je maar niet bang bent om een beetje vies te worden. Je bent natuurlijk ook welkom om in ons mooie clubhuis het WK Rugby te volgen.

Meer informatie is te vinden op de website van ARC.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.