Schakers van formaat 2019

Op zaterdag 8 juni aanstaande vindt het Schakers op maat/ toernooi 2019 plaats in Amstelveen.

Bekende schakers aanwezig

Met in de basis de bekende schakers Jan Timman en Hans Böhm, wordt door Schakers van Formaat ieder plein omgetoverd in een schaakfestival. Simultaan spelend op een tiental grote borden, waarbij teams het opnemen tegen iconen uit de Nederlandse schaakwereld, staat dit garant voor een gezellige sfeer bij zowel deelnemers als publiek. Schakers van Formaat kan voor iedere happening het gewenste programma samenstellen. Zo kan naast een simultaan ook een toernooi of bijvoorbeeld een demonstratiewedstrijd op de grote borden worden georganiseerd.

Wie mag deelnemen?

Iedereen kan en mag deelnemen aan een simultaan tegen Jan Timman, Hans Böhm of andere Top-schaker, van beginnende schaker tot gevorderde. Bedrijven, winkels en instellingen kunnen bijvoorbeeld een team van medewerkers samenstellen, waarbij deze indien gewenst geholpen worden door leden van de lokale schaakvereniging.

Jaarlijks terugkomen evenement in Amstelveen

In Amstelveen is Schakers van Formaat inmiddels een jaarlijks terugkomend event op het Stadsplein. Op zaterdag 10 juni 2017 vond de 3e editie plaats, waarbij Jan Timman, Hans Böhm en de Nederlands kampioen Jorden van Foreest speelden tegen teams komend vanuit het lokale bedrijfsleven, scholen, banken en de politiek. Daarnaast waren er ook een 8-tal Nederlandse schaakverenigingen vertegenwoordigd. Ook jeugdige schakers deden enthousiast mee.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Schakers van Formaat voor uw event of locatie, is contact opnemen met Maarten Langen de “snelste weg”. Telefoon: 06 – 203 702 25 of email: maarten@infostop.nl

Over Kitty Atsma 11 Artikelen
Mijn naam is Kitty Atsma-Ansems. Ik ben vitaliteitscoach en mede-eigenaar van een professioneel kennisnetwerk netwerk genaamd LIJFSTIJL Coaches. Dit is een professioneel netwerk voor Personal Trainers, fitnesstrainers en fitness/sport/gezondheidsondernemers. LIJFSTIJL Business is een onderdeel van dit netwerk dat landelijk zakelijke klanten bedient

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.