Sportpark de Kegel bouwt weer verder

Na een winterstop bouwt Sportpark de Kegel weer verder

Een korte periode van winterse temperaturen en we hebben een prachtig plaatje van het NTC in de sneeuw. Na een intensieve fase zijn wij blij te kunnen melden dat het casco van het NTC nu staat. In de aankomende periode zullen de gevels van de NTC-hal worden aangebracht en zal de aansluiting tussen de nieuwbouw en het bestaande tenniscentrum worden gerealiseerd. Voor onze gasten en gebruikers van het tenniscentrum betekent dit dat de bouw de komende periode erg dichtbij komt.

Flexibiliteit is een must

Het is natuurlijk erg leuk om de vorderingen van de bouw van dichtbij mee te kunnen maken. Het vraagt ook wat flexibiliteit om met de tijdelijke maatregelingen om te gaan. Uiteraard nemen wij maatregelen om overlast tijdens de werkzaamheden zo veel mogelijk te voorkomen. Natuurlijk kan er in de bestaande hallen gespeeld worden. Ook de lessen en andere activiteiten gaan gewoon door.

Flink op weg voor het buitenseizoen

In de maanden februari en maart hopen wij opnieuw een grote stap te kunnen maken alvorens vanaf april het nieuwe buitenseizoen van start zal gaan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.