Sonny Silooy komt het allemaal uitleggen

Balvirtuoos van Ajax Sonny Silooy komt het allemaal uitleggen

Kent u ‘m nog, de balvirtuoos van Ajax. Sonny Silooy, ambassadeur van het populaire walking football komt 27 maart naar Amstelveen om de regels, maar vooral het leuke van de sport uit te leggen. Die woensdag is Silooy te gast bij Sporting Martinus en niet alleen in woord ook in daad, want de oud-Ajacied geeft eveneens een uitgebreide training om iedereen de fijne kneepjes van deze unieke manier van voetballen te leren.

Voetbalvereniging sportpark Overburg

Vanaf 10:15 uur is de inloop bij voetbalvereniging op sportpark Overburg, waar iedereen wordt verwelkomd met een kopje koffie. Om half elf start Sonny met een introductie, die omstreeks elf uur overgaat in een heuse training. Een uurtje later is het klaar en worden de deel-nemers uitgenodigd voor de nazit en nog een bakkie koffie.

Meld je vandaag nog aan!

Iedereen is welkom, aanmelden kan bij Mieke Regelink (m.regelink@amstelveensport.nl), Martinus-leden kunnen zich aanmelden bij Michel Becker (info@sportingmartinus.nl).

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.