december 2018

AMSTELVEEN- Michel Becker, Hoofdredacteur Amstellandsport
lr-AMSTELL-SPORT-december18

Sport van A tot Z

Van Atletiek tot Zwemmen, van F’jes tot veteranen, van recreant tot olympiër en van solist tot massa. Nieuwsfeiten en achtergronden van de verschillende grote & kleine sporten. Met coverstory’s over actuele en spraakmakende onderwerpen en verrassende en kritische columnisten.

Een Sportkrant, gemaakt voor, door en met de lokale sportwereld van Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en Aalsmeer.

Over Kitty Atsma 11 Artikelen
Mijn naam is Kitty Atsma-Ansems. Ik ben vitaliteitscoach en mede-eigenaar van een professioneel kennisnetwerk netwerk genaamd LIJFSTIJL Coaches. Dit is een professioneel netwerk voor Personal Trainers, fitnesstrainers en fitness/sport/gezondheidsondernemers. LIJFSTIJL Business is een onderdeel van dit netwerk dat landelijk zakelijke klanten bedient

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.