Meisjesvoetbal groeit en dat is leuk!

Wat een super EK Vrouwenvoetbal hebben we achter de rug. 16 Landen waren vertegenwoordigd en Nederland was het gastland. Heel Nederland heeft fanatiek gekeken en de Leeuwinnen aangemoedigd. En zo werden we EK kampioen en hebben we nieuwe heldinnen in ons land.
Natuurlijk heeft dit indruk gemaakt bij jonge meiden, die altijd hebben getwijfeld om te gaan voetballen, of die op het punt staan als jong meisje om een sport uit te zoeken waar zij zich thuis voelt. Die mogelijkheid is zeker te vinden bij sv Ouderkerk, dé sportvereniging in Ouderkerk aan de Amstel (Ouder-Amstel). Wij hebben in totaal 10 meisjes- en vrouwen voetbalteams. Waarvan 6 jeugdteams in verschillende leeftijd categorieën. Als 5 jarige jonge dame kun je al starten bij de Vosjes, waarbij je in een gemend team plezier in het voetbal opbouwt, samen met techniek en spelinzicht. En kun je in een leuk team doorgroeien binnen onze club, want we hebben alle leeftijdsgroepen beschikbaar. Je hebt nu goede voorbeelden als Van der Sanden, Miedema en natuurlijk onze voetbalster van het Jaar, Lieke Martens! Vanuit sv Ouderkerk gaan we vaak naar thuis wedstrijden van de Ajax Vrouwen,
om zo voorbeelden te zien voetballen op landelijk en Europees niveau. Dat had je vroeger niet. Meisjesvoetbal en vrouwenvoetbal is groeiende. Dus als club anticiperen en investeren wij hier al ruim 25 jaar in. Ook sv Ouderkerk ziet steeds meer gebeuren bij het meisjesvoetbal en bieden steeds meer mogelijkheden om de kwaliteit te verbeteren d.m.v. trainers, toernooien (nationaal en internationaal) en het verbeteren met KNVB van de trainingstechnieken en speltechnieken. En wat dacht je van leuke clubactiviteiten en voetbalkampen? Ook die komen aan de orde. Sv Ouderkerk is een sociale club waar vriendschap en clubmaatjes een bijdrage leveren aan de maatschappij.
Bij sv Ouderkerk kun je vrijblijvend een paar keer mee komen trainen, om samen te kijken of je dit leuk vindt als meisje en in welk team je dan kunt komen. We hebben selectieteams en niet-selectieteams.
Heb je ambities om Lieke Martens te worden, dan is dat zeer zeker mogelijk in onze selectieteams. We houden van plezier, ambities en groei! Wil je een keer dus meetrainen, mail dan naar: meisjesenvrouwenvoetbal@ svouderkerk.com Inschrijven kan via onze website: www.svouderkerk.nl/lid-worden/ Wij zien je graag op onze sportvelden en in onze gezellige kantine om je welkom te heten. Tot snel!
Wat een super EK Vrouwenvoetbal hebben we achter de rug. 16 Landen waren vertegenwoordigd en nederland was het gastland. Heel nederland heeft fanatiek gekeken en de Leeuwinnen aangemoedigd. En zo werden we EK kampioen en hebben we nieuwe heldinnen in ons land.
Met vriendelijke groeten, Sascha van der Laak Teamleider MO13-1 sv Ouderkerk
Ben je lekker ambitieus en blijf je langer bij de club, dan hebben we zeker ook nog steeds plek voor je. Met 3 senioren vrouwen teams en één 35+ dames team zijn wij goed vertegenwoordigd in alle leeftijdscategorieën. Dus wat houd je nog tegen?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.