Amstelveen Sportstad

Amstelveen Sportstad

Welkom AmstellandSport!

Amstelveen was ooit sportstad van het jaar en verdient die titel nog steeds vind ik. Met ruim 140 sportverenigingen en -instellingen mag lokale sport alle aandacht krijgen. Hoe meer aandacht voor amateursport, hoe beter. Een nieuwe sportkrant die maandelijks achtergronden van het sportnieuws belicht, wisselende rubrieken heeft met thema’s zoals Ouderen & Bewegen, de Vrijwilliger van de Maand, Sporten met een handicap, de Gezonde Sportkantine, de derde helft en Events & Entertainment is een welkome aanvulling op het bestaande sportnieuws in onze lokale media. Genoeg lokaal nieuws te melden verwacht ik. En stuur mooi sportnieuws naar info@amstellandsport.nl

Het volgende nummer besteedt vast aandacht aan het Sportgala en alle prijswinnaars. Voorafgaand aan dit fantastische door het Sportbedrijf Amstelveen georganiseerde feest mocht ik het eerste exemplaar van deze nieuwe sportkrant in ontvangst nemen. Een hele eer.

Veel leesplezier, kruip in de pen.

Peter Bot
Wethouder Sport, gemeente Amstelveen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.